Hertme’s Ambacht

Ben erg tevreden over jullie meedenken en service!

Hennie

5/5

“Zo blij met de sfeerbalk die we besteld hebben. We waren al een tijdje op zoek naar iets voor aan de keiharde zwartgeverfde muur, zomaar wat ophangen doe je dan niet. Toen kwamen we drijfhout&creatie op internet tegen…klaar!! Hij hangt prachtig”

Magdalena

5/5
Zojuist de plank opgehangen.
Hij is echt heel gaaf, ben er super blij mee !!
Bedankt voor de uitstekende service.

Tamara

5/5
Wij waren naar iets aparts opzoek voor aan de muur toen kwamen we bij Drijfhout & Creatie terecht. We zagen deze wandplank op de site staan en waren meteen verkocht! 😍
Gelijk opgehangen en met de schedel zo erbij super stoer!
Bedankt Anita voor de goede service!🖒

Karin

5/5

Bij Drijfhout en creatie vind je zulke unieke stukken hout die ieder hun eigen identiteit hebben. Wij kozen 2 grote drijfhouten planken waar we zelf een tv meubel van hebben laten maken. One of a kind. Zeer tevreden over betrokkenheid en creatieve ideeën van Anita.

Wiljan

5/5

Wat mij direct aansprak was de snelheid van je reactie per mail, maar ook de moeite die je nam om voor mij de balk op een bad te leggen, foto’s te nemen etc. Ik kon goed merken dat jij echt betrokken was en mij echt wou helpen aan een mooi stuk drijfhout. Heel prettig contact. Leuk 😉

Hans

5/5

De drijfhout planken gisteren ontvangen, zeer goed verpakt. Ben hartstikke blij met de planken, zien er nog mooier uit dan op de foto’s.

Dank voor snelle en goede levering

Bart

5/5

Ook bedankt voor de uitstekende service.

Inge

5/5
Zowel het opvolgen van mijn mails, het toesturen van extra informatie als de verzending liepen zeer vlot en correct.
Mijn bestelde drijfhout was met zeer veel zorg ingepakt en het stuk ziet er echt fantastisch mooi uit.
Jammer dat ik in België woon en daardoor relatief hoge verzendkosten betaal.
Maar als ik nog een stuk drijfhout nodig heb kom ik in ieder geval weer bij u terug.

Sandra

4/5
Wat een fijne snelle levering! Het hout ziet er mooi uit, goed schoongemaakt en door en door droog. Vriendelijke mail. Dit nodigt uit om vaker wat te bestellen!

Peter

5/5

Ik heb zojuist mijn bestelling ontvangen. Prachtig! Mijn hartelijke dank. Deze balk is perfect zoals hij IS! Dank voor je snelle service en de zorgvuldige wijze van inpakken. Ik kom weer eens kijken, heb nog veel meer moois gezien 🙂

Jesper

5/5
Snelle service, goede kwaliteitsbalk geleverd en netjes verzonden!

Annie

5/5
Ben helemaal tevreden, wat wil een klant nog meer.
Werd je overal maar zo in de watten gelegd.
Hier is de klant koning(in) 🙂 🙂

Bianca

5/5

Het contact is altijd uiterst vriendelijk en beleefd. De snelheid van antwoord op de mails was meestal dezelfde dag nog of anders de dag erna. Helemaal prima. De levering is precies op tijd gekomen, zoals we hebben afgesproken. Ook hier werd ik weer netjes van op de hoogte gehouden. Het meedenken was ook hartstikke fijn. Het drijfhout ziet er exact zo uit als ik had verwacht. Precies zoals het op de foto’s naar voren komt.